perjantai 4. lokakuuta 2013

Haarukkaleivät

Haarukkaleivät ovat nopeasti valmistuva vierasvara ja perinteiseltä maistuvia pikkuleipiä. Kaakaohaarukkaleipiä saat lisäämällä taikinaan 2 ruokalusikallista kaakaojauhetta.

30 pikkuleipää
Raaka-aineet:
100 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
½ tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
3½ dl vehnäjauhoja

  1. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna, vaniljasokeri ja leivinjauhe sekoitettuna vehnäjauhoihin.
  2. Leivo taikinasta tanko ja paloittele se n. 30 osaan. Pyörittele palat palloiksi ja asettele ne leivinpaperoidulle uunipellille. Painele keksien päältä haarukalla ristiin ja paista 200°C:ssa n. 10 minuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti