lauantai 1. kesäkuuta 2013

Suppilovahveropasteijat


8-10 pasteijaa
Raaka-aineet:
4-5 voitaikinalevyä
2 dl (pakastettuja) hienonnettuja suppilovahveroita
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 pieni sipuli
½-1 dl riisiä
1 keitetty kananmuna
mustapippuria
suolaa
Voiteluun:
1 kananmuna

  1. Ota voitaikinalevyt sulamaan. Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele se kylmällä vedellä. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa sienien kanssa.
  2. Sekoita keskenään sieni-sipuliseos, tuorejuusto, keitetty ja murskattu kananmuna, riisi ja mausteet. Levitä täyteseosta kaulittujen voitaikinalevyneliöiden päälle ja sulje pasteijat kolmioiksi esim. haarukan avulla. Voitele pasteijat kananmunalla ja pistele taikinaan haarukalla reikiä.
  3. Paista sienipasteijoita uunissa 225-200°C:ssa 10-15 minuutin ajan. Tarjoa pasteijoita mm. keittoruoan lisäkkeenä.

Suppilovahveropasteijoita ja lihalientä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti