8-10 pasteijaa
Raaka-aineet:
4-5 voitaikinalevyä
2 dl (pakastettuja) hienonnettuja suppilovahveroita
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 pieni sipuli
½-1 dl riisiä
1 keitetty kananmuna
mustapippuria
suolaa
Voiteluun:
1 kananmuna
- Ota voitaikinalevyt sulamaan. Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele se kylmällä vedellä. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa sienien kanssa.
- Sekoita keskenään sieni-sipuliseos, tuorejuusto, keitetty ja murskattu kananmuna, riisi ja mausteet. Levitä täyteseosta kaulittujen voitaikinalevyneliöiden päälle ja sulje pasteijat kolmioiksi esim. haarukan avulla. Voitele pasteijat kananmunalla ja pistele taikinaan haarukalla reikiä.
- Paista sienipasteijoita uunissa 225-200°C:ssa 10-15 minuutin ajan. Tarjoa pasteijoita mm. keittoruoan lisäkkeenä.
![]() |
Suppilovahveropasteijoita ja lihalientä |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti