4 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Tumma kääretorttupohja:
Tumma kääretorttupohja:
4 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
- Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri napakaksi vaaleaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon peruna- ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe (ja kaakaojauhe). Sekoita jauhot varovasti munavaahtoon.
- Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille ja paista kääretorttupohjaa 225°C:ssa uunissa, kunnes pinta on kauniin vaaleanruskea (n. 5-7 minuuttia). Ripottele toisen leivinpaperin päälle tasaisesti hienoa sokeria ja kippaa juuri uunista nostettu kakkulevy sen päälle. Irroita varovasti leivinpaperi paistetusta pohjasta ja anna jäähtyä ennen täytteen levittämistä leivinliinan alla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti